1.7.12

(!)

Om jag kommer att publicera något,
som jag har skrivit,
kommer det att ske
här: http://myrornas-krig.blogspot.se/
... Annars har jag precis börjat lägga ut
mina dagar, i form  
av mestadels andras

15 kommentarer:

  1. Haha oj, spännande. Det har minst sagt varit en händelserik sommar

    SvaraRadera
  2. vilken spännande blogg tycker jag! är också född 93 och delar dina intressen. du verkar väldigt bra. kram!

    SvaraRadera
  3. Haha, det går sådär! Jag har inte hittat motivationen än, söker, men den är inte här. Har två essäer som ska in på lördag. Hur går det för dig?

    SvaraRadera
  4. kan inte tänka mig att dina dikter är usla! :)

    jag letar jobb febrilt och får ångest över det samtidigt som jag nu i alla fall kommer få frilansa litegrann för en tidning! bara kortare artiklar.

    pluggar du händelsevis i uppsala? har en kompis som läser litteraturvetenskap C där, ni kanske har träffats!

    och tack för bloggkomplimangen!

    SvaraRadera
  5. Precis, hackigt. Jag har ingen aning om vad det blir till våren heller. Helst vill jag sitta hemma och läsa alla böcker jag köpt de senaste två veckorna, men jag borde göra något vettigt. Typ, leva. (mest av allt vill jag bara utomlands).

    Ja, åh. Feist var så bra.

    SvaraRadera
  6. Ja, ta tag i det. Det måste jag göra. Kollar varje dag utbildningar och liknande. Jag ska söka, sen bara hoppas på det bästa.

    Haha! Inlämningen gick inte bra. Jag hade inget intresse av ämnet, så svårt att göra något bra då. Men jag hoppas att det är godkänt.. om inte, då skriver jag bara om det. Har en grammatiktente på fredag, mitt liv är som en fest.

    SvaraRadera
  7. TACK! Blev väldigt glad för din kommentar.

    SvaraRadera
  8. Jo, jag har sökt nu! Tyska för nybörjare och Musikteori. Sen var det också en till, men kommer inte riktigt ihåg vad den heter, något med litteraturvetenskap. Nu har det ändå gått någon tid, hittade du något värt att söka?

    Vet du, inlämningen gick så mycket bättre än jag trodde. Väldigt skönt, nu kan jag lämna den delen av kursen. Grammatiktentan gick tydligen också bra, såg jag nyss. Så det är bra. Fast jag kan inte sluta tänka på julen, jag vill ha den, nu. Nu. För då har jag bara en tenta kvar (kursen får mig nästan att spy, vill bara bli klar). Och ja, förresten. Jag går ju engelska, men tentan var på både svensk grammatik och engelsk. Väldigt förvirrande.

    SvaraRadera
  9. Jag förstår dig! Men det låter som bra val, intressanta också. Jodå, det går bra. Har börjat med den nästsista delen i kursen nu - modern litteratur. Idag var introduktionslektionen, och jag kan säga dig att för första gången i höst lyssnade jag faktiskt på något intressant. Det var bra. Då har jag något kul att göra fram till jul. Annars har jag fortfarande inte slutat tänka på att resa.. Förhoppningsvis bokar jag biljetter till Los Angeles nästa vecka, om allt går som jag tänkt. Vi får se. Men det hade varit underbart, att ha tre varma veckor att se fram emot.

    SvaraRadera
  10. Oj! Ja, det där med allt det på endast åtta frågor kan jag verkligen tänka mig är svårt. Och jobbigt. Lycka till! Jag fick precis veta två resultat, där båda verkligen gjorde min kväll, varav det ena överraskade mig totalt. Var 130% säker på att jag skulle få U. Sen fick jag inte det. Den lättnaden. Men ja, resa. Just nu pirrar det överallt. Jag tänker på Los Angeles, och Spanien och att min syster (min andra halva) förmodligen kommer hit från Island under julen. Humöret är på topp och jag lyssnar på jazz, fin onsdag.

    SvaraRadera
  11. å, tackar så hemskt mycket för din trevliga kommentar. kollade runt lite här och gillar mycket du skrivit. verkligen. och håhå, lyckan då man stöter på nån som har filosofiskt intresse (som inte är en gammal morfar-gubbe dvs). har en liten filosofisk cirkel i linköping, vi sitter mest och hobbyfilosoferar...fast mest fikar vi, heh. men det är trevligt. kanske något du skulle va intresserad av? (nu låter jag som en jättejobbig människa som försöker värva medlemmar hehe, förlåt).

    SvaraRadera
  12. Eller hur! Alltid svårt att behöva fokusera så tidigt på dagen. Ja, just nu är jag sjukt glad - bara en tenta kvar på terminen.. och! Snart jul (jag, ja. gillar julen).
    Åh, resa ja! Jag vill också åka dit, och till så många andra ställen.
    Ja, jazz är fritt och bra och ja. Bra på alla sätt helt enkelt. Nu är det juljazz som låter i mina trasiga hörlurar, så fint. Vi har juljazzkonsert nästa vecka för en bank.. jag måste verkligen ta tag i låtarna.

    SvaraRadera
  13. ;) små ord har väl aldrig varit min grej. Tack.

    SvaraRadera
  14. sv: Åh, tycker du det? Tusen tack! Så glad jag blir.

    SvaraRadera