31.12.12

(?)


Ögon som foton
från tiden bortom.

Den enda vägen bort, den enda vägen ut
är att blanda kort, är att stanna upp,
och låta solen med stålkastare fara förbi

i jakt på andra liv
att suga must ur.

För när livet adderas med livet
blir det för självklart, en vanas misstag,
som om det egentligen ej finns -

En dag på jobbet,
man som robo

t.

.
.

.


.

7 kommentarer:

  1. Fint. Julen ska vara sådan.

    Samma här! Sedan utvecklade det sig till något annat. Ja, jag har spelat ibland med min gitarr som komp. Jag är inte bra på gitarr, kan bara sådant jag har lärt mig själv, men det funkar än så länge som komp.

    SvaraRadera
  2. Livet är fint, bra, smakar gott(dricker så mycket te). Allting har fallit på plats, och jag vet ungefär för första gången på väldigt länge vad jag ska göra. Solen smyger lite, jag väntar bara på att den tar över helt. Själv?

    SvaraRadera
  3. Åh, sånt är ju så jobbigt. Har väntat och tänkt så mycket de senaste månaderna, försökt placera pusselbitar, och nu känns det som att mina faller på någon plats. Jag ska flytta till Berlin till hösten! Var på en intervju till en skola när jag var där, och jag kom in. Och jag har fått sommarjobb, på Island. Jag har någon plan, för första gången på väldigt länge. Men ändå skaver det halvt, dock tror jag att det beror mest på att jag är nervös. Och pengar, allting kostar alltid pengar. Men ja, det blir nog bra. Men litteraturvetenskapskursen.. var det vara 30hp eller något?

    SvaraRadera
  4. Ja, bara satsa på något. Testa. Jag ska plugga foto! Blir lite spännande. Har aldrig tänkt plugga foto innan, men varför inte.

    Ja, det är jobbigt när det är så mycket och man vet inte riktigt vad man ska göra (vilken ände man ska börja, var man ska stå). Förvirrande. Jag hoppas du kommer på något att söka, alltid trevligt att veta. Även om det kan bli lite spännande att inte veta, ibland.

    SvaraRadera
  5. den här tyckte jag var megabra!

    SvaraRadera