14.5.11

sput-u-nik

den som är sig själv är alltid själv, men
har alltid en stor massa med sig, inom sig;
eftersom han är självsäker är han överens,
jämn - en våg som tar en klar ställning

1 kommentar:

  1. sv: Nej, jag har egentligen inget direkt syfte eller röd tråd som går genom mitt arbete förutom tekniken som jag använder. Jag tycker att man lätt kan begränsa sig genom att välja ett tema eller ett problem som alla verken i en utställning ska framhäva. Jag föredrar att börja leka och se vad det blir som växer fram och under den processen komma fram till vad jag vill säga med verket.

    Jag har lite svårt att föreställa mig hur dina idéer ser ut. Just nu ser jag framför mig att du vill skriva långa textstycken vars negativa utrymmen formar t.ex ett porträtt eller något relaterat till texten.

    Jag skulle i vilket fall som helst rekommendera att du gör som jag gjorde. Skriv ner och illustrera dina idéer noggrant, prata med dom som ansvarar för utställningslokaler och museer och presentera ditt projekt. Hon som jag pratade med blev mest intresserad för att hon såg att jag hade ett så starkt koncept av vad jag ville skapa och att det var något jag brann för.

    Är själv också mycket i en svacka, skyller även jag på skolan. Just nu fokuserar jag mest på att brainstorma och skissa ner idéer så att jag kan börja jobba så fort jag återfår kraft.

    SvaraRadera