23.3.11

horoskop (hora)

Du börjar hallucinera - vindarna är röster som du inte kan kontrollera och ingen är lik den andra, även om de under ytan säger detsamma. Orsaken till detta kan vara att du sover dåligt och drömmarna som är menade att dyka upp under sömnen (tillstånd med slutna ögon), framträder istället mitt på blanka dagen, som för dem - de allra senaste dagarna - blivit en blank sida där de skriver ner alla sina fantasier.
Börja med att försöka varva ned för att se om tiden hinner ifatt. Om detta inte hjälper, så bör du söka hjälp, annars kommer effekten likna ökenvandrarens syn som går bakom rygg och säger att det finns en ocean några meter fram, när de i själva verket tar all kraft, så de får styrkan att hoppa ut och få chans till att någon annan, någon bättre kan plocka upp just dem, tillsammans.
Likt kaninen blev lurad och kort efter fångad, då moroten hade ett rep om sig som någon bakom en buske satt och drog in mot sig själv för varje skutt kaninen tog…
Om inget annat, så kommer förhoppningsvis en kär vän hjälpa dig ur detta, men kom ihåg att det du gör själv får dig att utvecklas mest (annars lär du inte riktigt greppa - göra revolution, men sedan inga reformer).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar